Gastronomie

Topic
Voir la vidéo
De « Triple Gertrude » werd uitgevonden door Bruno Vandendriessche in januari 2009.
Mijn favoriete brouwerij is brouwerij Dubuisson. gelegen in Pipaix. Dubuisson is mijn favoriet omdat ze mijn favoriete bieren maakt! Naast Pipaix heeft Dubuisson ook twee kleine brouwerijen in Bergen...
Ein Glücksmoment! Ich möchte Ihnen die belgische Schokolade vorstellen.
Als ik iets met mijn vrienden wil gaan drinken op een bijzondere en leuke plaats, dan ga ik naar het Lounge Boat Café. Dit café is in een oude rijnaak, gevestigd op het kanaal dat de stad Aat...
Ich gehe monatlich ins Restaurant "Christoffel" in Peer. Ich nehme jedes Mal die Spezialität ‚Stoppelgras‘.
Ich bin ein großer Fan des Burgers Point, denn dort gibt es richtig gutes und leckeres Essen.  Burgers Point ist keine einfache Frittenbude, sondern fast schon ein kleines Restaurant mit dem Motto:...
Toen ik klein was, ging ik bijna elke zomer naar de Belgische kust. Later heb ik er de lekkerste ijsjes van België ontdekt: ijsjes van ‘Le Glacier de La Poste’.
Elke vrijdagavond ga ik naar het café en daar drink ik een bier, dat volgens mij het beste bier van de wereld is: het trappistenbier van Orval. Dankzij deze drank kan ik een prettig moment met mijn...
J’adore la carbonade flamande. C’est un mets composé de petits morceaux de viande qui est mijoté à feu doux.
J’ai appris à connaître cette tradition le premier jour de l'année 2019. La choucroute est un mets traditionnel, qui aurait été inventé en Chine, à base de choux coupé et fermenté. En général, on l’...
Du ragout, des boulettes à la sauce tomate, des frites, … J’aime touts les plats belges, mais je trouve que le vol-au-vent est le meilleur. Si s’était possible je voudrais le manger tous les jours. ...
Bonjour tout le monde dans ma cuisine. Je m’appelle Leander et aujourd’hui je vais vous préparer des ‘Asperges à la flamande’. J’ai pris cette recette parce que c’est une recette typique flamande et...

Pages