Gastronomie

Topic
Voir la vidéo
De « Triple Gertrude » werd uitgevonden door Bruno Vandendriessche in januari 2009.
Mijn favoriete brouwerij is de brouwerij Dubuisson ligt in Pipaix, het is mijn favoriete omdat er mijn favoriete bieren zijn! Ze heeft ook twee kleine brouwerijen in Bergen en in Louvain-La-Neuve.
Ein Glücksmoment! Ich möchte Ihnen die belgische Schokolade vorstellen.
Als ik iets met mijn vrienden wil gaan drinken, in een bijzondere en leuke plaats, ga ik naar het Lounge Boat Café. Dit café is in een oude rijnaak gevestigd, op het kanaal dat de stad van Aat...
Ich gehe monatlich ins Restaurant "Christoffel" in Peer. Ich nehme jedes Mal die Spezialität ‚Stoppelgras‘.
Ich bin ein großer Fan des Burgers Point, denn dort gibt es richtig gutes und leckeres Essen.  Burgers Point ist keine einfache Frittenbude, sondern fast schon ein kleines Restaurant mit dem Motto:...
Toen ik klein was, ging ik bijna elke zomer naar de Belgische kust. Later heb ik de lekkerste ijsjes van België ontdekt: ijsjes van bij ‘Le Glacier de La Poste’.
Elke vrijdagavond ga ik naar het café en daar drink ik een bier, dat volgens mij het beste bier van de wereld is: het trappistenbier van Orval. Dankzij deze drank kan ik een prettig moment met mijn...
J’adore la carbonade flamande. C’est un mets composé de petits morceaux de viande qui est mijoté à feu doux.
Du ragout, des boulettes à la sauce tomate, des frites, … J’aime touts les plats Belge, mais je trouve que le vol-au-vent est le plus délicieux. Si s’était possible je voudrais le manger tout les...
Bonjour tout le monde dans ma cuisine. Je m’appelle Leander et aujourd’hui je vais vous préparer des ‘Asperges à la flamande’. J’ai pris cette recette parce que c’est une recette typique flamande et...

Pages