Gastronomie

Topic
Voir la vidéo
Voir la vidéo
De « Triple Gertrude » werd uitgevonden door Bruno Vandendriessche in januari 2009.
Mijn favoriete brouwerij is brouwerij Dubuisson gelegen in Pipaix. Dubuisson is mijn favoriet omdat ze mijn favoriete bieren maakt! Naast Pipaix heeft Dubuisson ook twee kleine brouwerijen in Bergen...
Op de grote markt kan ik zeker van Doornik genieten met een uitstekend bier en luieren voor een van de mooiste zichten van de stad. Ik houd veel van mijn stad en ik wil jullie zeker uitnodigen om...
Ik wil u graag kennis laten maken met lackmans, een Luikse specialiteit die ik bijzonder waardeer. Een lackmans, hoewel ontstaan op de Antwerpse kermis, is een culinaire specialiteit van de Luikse...
Voir la vidéo
Ein Glücksmoment! Ich möchte Ihnen die belgische Schokolade vorstellen.
Als ik iets met mijn vrienden wil gaan drinken op een bijzondere en leuke plaats, dan ga ik naar het Lounge Boat Café. Dit café is in een oude rijnaak, gevestigd op het kanaal dat de stad Aat...
Ich gehe monatlich ins Restaurant "Christoffel" in Peer. Ich nehme jedes Mal die Spezialität ‚Stoppelgras‘.
Ich bin ein großer Fan des Burgers Point, denn dort gibt es richtig gutes und leckeres Essen.  Burgers Point ist keine einfache Frittenbude, sondern fast schon ein kleines Restaurant mit dem Motto:...
Toen ik klein was, ging ik bijna elke zomer naar de Belgische kust. Later heb ik er de lekkerste ijsjes van België ontdekt: ijsjes van ‘Le Glacier de La Poste’.
Elke vrijdagavond ga ik naar het café en daar drink ik een bier, dat volgens mij het beste bier van de wereld is: het trappistenbier van Orval. Dankzij deze drank kan ik een prettig moment met mijn...

Pagina's