Fun

Personnalité
Le jeudi gras, la cinquième saison commence pour nous dans les Cantons de l'Est. Le matin, on est encore à l'école, mais à 12h50, c'est le carnaval qui commence pour nous et quelques jours de congés...
Ik vind dat Alice On The Roof een heel goede zangeres van eenentwintig jaar oud is. Ze komt uit Mons .  Ze is in Wallonië bekend omdat ze aan de casting van « The Voice Belgique » heeft deelgenomen. 
Benoit Poelvoorde is een groot Belgisch acteur die ik altijd op TV heb gezien. Ik ontdekte hem in films zoals « Podium », « Les Randonneurs » en « Le Boulet ».
De « Triple Gertrude » werd uitgevonden door Bruno Vandendriessche in januari 2009.
Pukkelpop ist ein Festival in Kiewit, Hasselt. Das Festival findet jedes Jahr im Sommer statt. Pukkelpop dauert 3 Tage und man kann auf dem Campingplatz auf dem Festivalgelände übernachten. Ein...
Vorige zomer heb ik een onvergetelijk moment beleefd! Ik ben namelijk met een paar vrienden een bubbelvoetbalveld gaan reserveren.
Nous adorons faire la fête comme tous les jeunes et ici on attend toute l'année que le carnaval commence pour célébrer les jours de fête.
De abdij van Aulne is een oude abdij die in de zevende eeuw gebouwd is. Ze bevindt zich in de provincie Henegouwen meer bepaald in Gozée. Het is niet ver van Charleroi en het is in de buurt van...
Ik heb Dany Boon  ontdekt dankzij zijn film « Bienvenue chez les ch’tis ». Voor mij is hij de beste komiek van de 21ste eeuw.  Ik hou van al zijn films die altijd bijzonder grappig zijn.
Voir la vidéo

Pagina's