Ik heb Loïc gekozen want ik hou van hem en hij is één van mijn idolen. Ik heb hem ook gekozen omdat hij Belgisch is en dat is heel belangrijk voor onze cultuur. Een bekende Belgische zanger komt niet vaak voor. Loïc is een heel goed jongen en hij werkt veel. Ik heb veel respect voor hem.

Loïc is op 10 april 1996 in Courcelles geboren. Hij is een toffe Belgische zanger en kunstenaar. Hij werd ontdekt tijdens het derde seizoen van The Voice maar hij heeft niet gewonnen. Een jaar geleden nam hij deel aan de tournee van The Voice. Hij heeft ook België vertegenwoordigd aan de Eurosong met zijn titel : Rhythm Inside. Hij werd vierde!

Hij heeft zijn eerste videoclip in oktober 2014 gemaakt met een cover van Sia “Chandelier”. Nu neemt hij ook deel aan “Danse avec les stars” (een dansshow) met zijn partner Denitsa Ikonomova.

Wil je hem ontdekken ? Koop dan zijn CD, kijk naar zijn prestaties op YouTube of kijk naar de TV-uitzending op TF1.

Source image :https://commons.wikimedia.org/wiki/File%3A20150518_ESC_2015_Lo%C3%AFc_Nottet_1712.jpg

Attribution : Ailura, CC BY-SA 3.0 AT [CC BY-SA 3.0 at (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/at/deed.en)], via Wikimedia Commons

Auteur : MaurAnne-Max, Jambezs, FR, 2015