Ik luister graag naar muziek. Maar ik kijk ook naar de muziekshows zoals “The Voice Belgique”.
Ik kijk naar series, vooral naar wedstrijden en castings. Ik kijk naar “The Voice” met mijn moeder en mijn zussen. We houden van dit soort entertainment. We zijn grote fans.

“The Voice Belgique” is een Belgische tv-show. Deze show is geïnspireerd door The X Factor, Idols of Star Academy. Het principe is blind audition. De jury ziet de kandidaten niet. Er is een preselectie op het internet. Het programma bestaat uit vier stappen: Audition hulpmiddel, Blind gehoor, duels en live. De jury kiest wie ze wil coachen. Er zijn vocale duels in de ring en live shows en concerten. De winnaar krijgt een “Opel Astra GTC” en een contract van vijf jaar en drie albums met Sony Music België. Dit programma wordt uitgezonden op de RTBF sinds 20 december 2011 en gepresenteerd door Maureen Louys en Adrien Devyver.

Source image : https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/1d/Olivier_Kaye_%28The_Voice_Belgique%29_-_Badaboum_de_Hooverphonic_.jpg

Attribution : Thvc5, CC BY-SA 4.0 <https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0>, via Wikimedia Commons

 

Auteur : Céline, Maisières, 19, FR, 2015

Âge : 19 ans