België is bekend in de wereld voor verschillende leuke dingen, zoals  frieten, bier, voetbalspelers maar ook voor zijn muziekfestivals, zoals Tommorowland, Werchter, Pukkelpop en het Dour Festival. Ik wil dan ook graag over een festival vertellen waar ik graag naartoe ga : het Festival  van Ronquieres.

Gezien het feit dat ik een jongere ben, wil ik graag over dit festival in Wallonïe schrijven. Wat het Festival van Ronquieres betreft, vindt het plaats op het beroemde Hellend vlak van Ronquieres, een prachtige locatie in een sympathiek, groen en ecologisch landschap.

Ik vind de bereikbaarheid van dit festival is een groot voordeel: de trein stopt  naast  het festival waar  de mensen met de auto  op het festivalterrein komen  parkeren. Voor de mensen die hun tent vergeten zijn, hun matras of andere dingen, is er een plaats op het festival met een kleine supermarkt om verschillende dingen, zoals groenten, fruit en dranken te kopen.

Wat de line up van het festival van Ronquieres betreft, denk ik dat het heel interessant is! Het festival  verwelkomt verschillende muziekgroepen, zoals DEUS, James blunt, Julien Doré … Je zou dit festival in Wallonië zonder twijfel eens moeten bezoeken.

Source image : https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/52/Mustii_-_Ronqui%C3%A8res_2017_.jpg

Attribution : Fabricejeanfils, CC BY-SA 4.0 <https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0>, via Wikimedia Commons

Auteur : Matthias, Zinnik, 20, FR, 2015

Âge : 20 ans