activites-a7c09

Mijn naam is Leila. Ik ben geboren in Engeland. Ik kwam naar België om te studeren.  Ik woon in Wallonië. Ik zal vertellen hoe jongeren in dit deel van het land leven.

In Wallonië zijn er veel dingen te doen, ongeacht de leeftijd. Ten eerste is er natuurlijk het bekendste pretpark: Walibi Belgium. Alle Belgen komen hier ten minste een keer in hun leven naartoe. Er zijn attracties die onvergetelijke sensaties bieden. Jongeren die hun rijbewijs nog niet hebben, kunnen de trein nemen, het is gemakkelijk bereikbaar! Dit is de beste plek om plezier met vrienden en familie te hebben.

Dan zijn er nachtclubs. Ze trekken elke nacht honderden jongeren aan. Uiteraard zijn minderjarigen niet toegestaan in deze clubs en dus controleert men de ID-kaarten! De muziek is zeer gevarieerd, we kunnen er alle stijlen vinden, zoals pop rock, jazz, salsa, r&b enzovoort! Dit is de ideale plek om met vrienden na een drukke week te komen ontspannen !

Ten slotte, voor de meest serieuze jongeren, zijn er veel tentoonstellingen van in Wallonië: schilderen, fotografie, design, kunst etc! Dit zijn tentoonstellingen die bezoekers uit de hele wereld aantrekken. Wij kunnen ook vaak een buffet vinden waar mensen de tentoonstelling bespreken en hun mening geven. Dit is de perfecte plek om mensen te ontmoeten, mensen met wie we gemeenschappelijke punten en interesses hebben.

Auteur : Leila, Engels, 2015