België is het land van het bier ! Ons land kan feesten organiseren en het is daar over de hele wereld voor bekend. Ik zal over Oberbayern spreken.
Oberbayern is een bierfeest in Marche-Les-Ecaussinnes. Ze komt van een groep vrienden uit 1960. Ze wilden een feest in hun dorp organiseren voor alle inwoners. Eerst was dit feest een kleine gebeurtenis, maar nu is het een groot feest met 2000 mensen.

Het is een jaarlijks evenement, elk weekend van augustus.

Het feest vindt plaats in een tent met een decoratie van het bierfeest van München. De bars zijn in houten huisjes en alle vrijwilligers dragen traditionele kostuums. Er zijn veel tafels en banken en een dansvloer met een goed orkest. De toegang is gratis.

Source image : http://slumle.skynetblogs.be/tag/oberbayern

 

Auteur : Vicky, La Louvière, 18, FR, 2015

Âge : 18 ans