twenty_buns

Ik heb een geweldig restaurant ontdekt. Na een lange examenperiode hebben mijn vrienden afgesproken naar « Twenty Buns » te gaan eten. Het is een restaurant op een alleraardigste plaats: Mons. Het is een rustig plekje om een goed ogenblik tussen vrienden te delen.

Het menu is geschreven op mooi papier en is heel eenvoudig. Er is keuze tussen rundvlees, gevogelte, varkensvlees en vishamburgers. De hamburgers komen met frietjes en een selectie van sauzen om uit te kiezen. Er zijn allerlei soorten nagerechten en een grote keuze aan dranken.

Ik bestelde een hamburger van rundvlees. Het was een sappige hamburger met knapperig spek, kaas en saus. Daar ben ik dol op. Het eten was een streling voor het oog én tong. Elke hap was puur plezier voor de smaakpapillen. De kwaliteit van het vlees van twenty Buns is beter dan het vlees van Mc Donalds. Er wordt gekookt met de beste ingrediënten. We genoten van alles wat we bestelden.

We kregen een vriendelijk en warm onthaal door de vrouw van het huis. De service was perfect met aandacht voor details. Na ongeveer 8 minuten kwam de serveerster naar ons en we bestelden ons eten. De plaats was zo druk maar het eten wordt snel geserveerd.

We gaan heel zeker terug. Ik raad deze plek echt aan!

Source image : photo personnelle

Auteur : Sarah, Mons, 18, FR, 2016