2020-07-21-06-36-35-1200x800

      Ik zou je graag een plek voorstellen waarvan ik veel houd: “L ’Alhambra” is een concertzaal waar nachtleven in Bergen zich afspeelt.

De concertzaal Alhambra werd in 1920 gebouwd. Ze ligt dicht bij het centrum van Bergen: zo is het gemakkelijk die te bereiken. De Alhambra was eerder eerst een bioscoop, daarna een nachtclub, dan een bowling, tenslotte een theater en nu een concertzaal. De concertzaal is heel mooi. Ze was volledig door een Belgische kunstenaar, in een “street-art” decor ingericht. Een octopus is op het plafond geschilderd is.

Muziekstijlen zijn afwisselend: rock, jazz, elektro, pop. Dat is fantastisch omdat je met je vrienden of familie een nieuwe muziekstijl, muziekcultuur kan ontdekken. Er is voor elk wat wils!

Soms ga ik op de website voor meer informatie. De Alhambra organiseert verschillende evenementen. Talrijke beroemde zangers zijn naar de Alhambra gekomen. Bijvoorbeeld Yelle, Alice on the roof, Kid Noize, Puggy, Girls in Hawaii, Great Mountain Fire, Elvis Black star en vele anderen…

Ik ga vaak ‘s avonds met mijn vrienden uit naar de Alhambra. Mijn beste herinnering is toen ik met een aantal vrienden ging vieren. Ik houd van dansen. Ik heb plezier met mijn vrienden en ik luister graag naar muziek. Ik houd van deze plek want ik vind dat ze mooi is. Bovendien ontdek ik nieuwe bands en muziekstijlen.  Kortom: een plek om te bezoeken! 

Source image :

https://pixnio.com/fr/media/musicien-chanson-concert-de-rock-concert-musique

Usage:
domaine public (CC0)

Auteur:

Marko Milivojevic

Auteur : Amandine, Mons, 18, FR, 2016