eden_hazard_2011

Vandaag ga ik spreken over Eden Hazard. Mijn uiteenzetting gaat over zijn carrière.

Eden Hazard is in 1991 geboren. Hij heeft in het dorp van La Louvière gewoond. Toen hij 4 jaar was, is hij in de club van La Louvière beginnen spelen. Eden werd een prof in 2007. Hij speelde in Lille, een stad dicht bij  België. En in 2012 vertrok hij naar Chelsea FC. Het is in die club dat hij een groot voetballer ging worden.

Eden Hazard is geen domme voetballer, hij is een voetbalster ! Hij is bekend in de wereld en vooral in België met de Rode Duivels ! De Rode Duivels zijn een grote : «  animatie» in ons land. We steunen ze overal waar ze naartoe gaan ! Naar de WorldCup, de EK 2016 enzovoort.

Eden Hazard heeft ook succes gehad met de videospelletjes van FIFA ! Dit jaar en in 2015 heeft Electronics Arts besloten dat hij een belangrijk karakter van FIFA zou worden. Nu kunnen jullie naar enkele FIFA video’s op  de website van EA kijken. Eden wordt heel goed vertegenwoordigd in de game ! Het is echt indrukwekkend !

Ik vind dat Eden echt een prachtige voetballer is !

Source image : https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=17545828

Attribution : By Владимир Майоров/Vladimir Mayorov/Władimir Majorow – soccer.ru, CC BY-SA 3.0,

Auteur : Thomas,16, Ramillies, FR, 2016

Âge : 16 ans