pairi_daiza_bengaalse_tijger_met_mutatie_witte_vacht_3-11-2015_13-57-52

Ik zal het vandaag hebben over Pairi Daiza. Het is een leuke dierentuin met veel mooie dieren. Ik ben al naar Pairi daiza geweest en het was tof.

Ik denk dat Pairi Daiza  een prachtige plek is om een familieactiviteit te hebben. Er zijn veel activiteiten in het park: Bad van de Heilige Olifanten, de Giraffen Uitkijkpost, de Poort van de Maan, de Hangbruggen,…. Er zijn ook roofvogels- en zeeleeuwenvoorstellingen. Er is ook het treinatelier. Er zijn veel restaurants in het park en het eten is er lekker.

In Pairi Daiza zijn er veel verschillende werelden. Er is de “Lagune”, het Rijk van Ganesha, de Stad van de Onsterfelijken,… Ik geloof dat het goed is om veel culturen te ontdekken. Het is ook goed om dieren van verschillende landen te bewonderen. De landschappen zijn fantastisch en het decor is aangenam.

 Er zijn veel dieren die we in België niet hebben zoals de witte tijgers, de reuzenpanda, de koala’s, de orang-oetang,… Ze hebben prachtige omheinde terreinen geschikt voor ze.  En we kunnen de giraffen voeden ! 

Source image : https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/ba/Pairi_Daiza_Bengaalse_tijger_met_mutatie_%28witte_vacht%29_3-11-2015_13-57-52.JPG

Attribution : Paul Hermans [GFDL (http://www.gnu.org/copyleft/fdl.html) or CC BY-SA 3.0 (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0)], from Wikimedia Commons

Auteur : Corentin,16,Waret la chaussée, FR, 2016