esperanzha_free

Ik wil jullie het Esperanzah Festival voorstellen. Het is een belangrijke gebeurtenis die in Namen plaatsvindt. Om precies te zijn wordt het festival op het platteland in de provincie Namen georganiseerd. Het gebeurt één keer per jaar tijdens de vakantie. Het festival duurt drie dagen en op dit festival kunnen de mensen in tenten overnachten. Het is één van de grootste festivals in Wallonië.

Het is een festival met meestal veel traditionele muziek maar er is ook veel wereldmuziek, house muziek,… er zijn veel podiums voor verschillende artiesten en de toeschouwers bevinden zich in een aangename omgeving. Er zijn ook andere activiteiten zoals een lunapark en veel stands om dranken en eten te kopen. Je kan met jouw vrienden en vriendinnen gaan omdat het een heel mooi en leuk festival is.

Over de drie dagen zijn er veel mensen. Er zijn 20000 toeschouwers. Je kan in een Night and Day of verschillende winkels tickets vinden. De tickets voor de 2017 editie zullen waarschijnlijk in januari verkocht worden. Er zijn nu 15 edities en voor dit evenement zijn er verschillende artiesten : Patti Smith, Dub Inc, Rone, Bigflo & oli, Delux, St Germain,…

 

Source image : https://www.flickr.com/photos/cncd/7745893174/

CNCD-11.11.11 Le CNCD-11.11.11 lance sa campagne à Esperanzah !

Photo du diaporama : https://www.flickr.com/photos/cncd/9463814172/

CNCD-11.11.11 Le CNCD-11.11.11 lance sa campagne à Esperanzah ! 2013

Auteur : Vadim, 17, Jambes, FR, 2016