fete_de_la_solidarites_libre_de_droits

Ik zal spreken over een festival. De naam ervan is “les solidarités”. Dit festival vindt elk jaar op de citadel van Namur plaats. Het is echt een heel leuk evenement. Ik ga er elk jaar naartoe en ik vind dat het een fantastisch festival is.

Dit festival is nu 4 jaar oud. Het vindt plaats in de maand augustus. Meestal is het eind augustus. Tijdens dit festival zijn er veel concerten met veel kunstenaars als Alice on the Roof, Louise Attaque, Bigflo & Oli, … Er is ook een plaats waar mensen kunnen spreken over de problemen, … 

In dit evenement zijn er meer dan 40 verschillende associaties die wedstrijden organiseren in stands om de jongeren te onderwijzen. Er is ook een plaats voor de kinderen. On dit plein zijn er veel activiteiten als kleine circussen, springkastelen, dieren, ambachten, … 

 

Tot slot zijn “Les solidarités” een grote bijeenkomst van mensen die plezier willen maken met niet veel geld. Het is een goed plan om tijd met je vrienden door te brengen.

Source image : https://www.flickr.com/photos/frf_kmeron/14898329950/in/photostream/

Les Ogres de Barback [Officiel] @ La Fête des Solidarités au theatre de verdure 🙂 Kmeron | Vincent Philbert

Auteur : Fannie,16, Namur, FR, 2016

Âge : 16 ans