Ik ga over Loic Nottet spreken. Het is een Waalse artiest met een groot talent. Hij kan dansen, zingen en zijn  liedjes componeren.  Loic Nottet is op 10 april 1996 in Courcelles geboren. Hij is enig kind. Eerst heeft hij gevoetbald maar hij vond het niet leuk. Hij begon met danslessen in een dansinstituut.Toen hij een kind was, keek hij naar video’s van Michael Jackson. Hij wilde een artiest worden. Dat was een creatief kind. Toen hij 18 jaar oud was, heeft hij aan “The Voice België 3” deelgenomen maar hij heeft niet gewonnen. Hij werd geselecteerd om België op het Eurovisie Songfestival te vertegenwoordigen. Dankzij zijn single “Rhythm Inside” was hij vierde. Hij heeft “Rhythm Inside” met Bj Scott gecomponeerd. Dat was zijn coach in The Voice. Daarna heeft hij aan “Danse avec les Stars” (Frankrijk) meegedaan. En hij heeft gewonnen.

Nu heeft hij een nieuw single “Million Eyes”. Deze single had 1,7 miljoen views in 3 weken op YouTube. Loic zal een concert geven. De tickets werden in 12 minuut uitverkocht.

Dus vind ik dat het een fantastische artiest is.

Source image : https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/f8/20150511_ESC_2015_Lo%C3%AFc_Nottet_4315.jpg

Crédit à l’auteur : Ailura, CC BY-SA 3.0 AT [CC BY-SA 3.0 at (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/at/deed.en)]

Auteur : Carole, 16, Jambes, Fr, 2016