pairi_daiza_vue_du_site_01

Dit is een tekst geschreven in 2 talen om iedereen te kunnen bereiken. Dit is geschreven door mijn partner en mij om mensen informatie te geven over Paira Daiza en welk gevoel wij hierover hebben.

Info Pairi Daiza

We hebben gekozen om te praten over het « Pairi Daiza » dierenpark. Ik ben al verschillende keren in dit park geweest en het was altijd een geweldige ervaring. Dit park is gelegen in Brugelette in de provincie Henegouwen. Het park is 65 hectare groot en bevat meer dan 7000 dieren. Ze openden een hotel.

Eerste indruk

Ik heb het kunnen testen, leuke ervaring maar de prijs is erg hoog. Het enige negatieve aan mijn ervaring was dat het tijdens de covidperiode was en dus de restaurants in het park waren gesloten en zo hadden we bereide maaltijden gekocht in plaats van het restaurant dat in de prijs was inbegrepen. Ik vond het jammer  want gezien de prijs die we moesten betalen voor deze ervaring, hadden ze een betere oplossing kunnen vinden. Dit park is een geweldige activiteit om te doen als gezin met oudere kinderen of kleintjes.

Mening

Ik vind dat Pairi Daiza echt zijn titel van beste dierentuin verdient want dit park is echt heel goed onderhouden, alles is tot in de kleinste details uitgedacht en de mensen die er werken zijn altijd oplettend en goedgehumeurd.

Mon opinion sur le zoo et les animaux

Visiter le zoo a toujours été un plaisir pour moi. Surtout quand j’étais enfant, j’en ai beaucoup de bons souvenirs. J’ai toujours voulu être vétérinaire depuis l’enfance, alors voir des animaux a toujours été un plaisir.

Pourquoi Pairi Daiza est-il le meilleur zoo ?

Pour ma part, j’allais toujours au zoo d’Anvers car Pairi Daiza était trop loin pour moi. Mon père et ma soeur y sont allés pour voir les pandas. Ils ont trouvé que c’était une très belle expérience et ils m’ont recommandé d’y aller. C’est également plus ouvert et interactif qu’un zoo normal, ce qui le rend beaucoup plus amusant.

 

File URL : https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/bb/Pairi_Daiza_vue_du_site_01.JPG

Attribution : Chatsam, CC BY-SA 3.0 <https://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0>, via Wikimedia Commons

Auteur : Michael, 24, Leuven, 2022