Twenty Buns: gastronomische perfectie!

Ik heb een geweldig restaurant ontdekt. Na lange examen, hebben mijn vrienden afgesproken om naar « Twenty Buns » te eten. Het is een restaurant in een alleraardigste plaats: Mons. Het is een rustige ruimte om een goed ogenblik tussen vrienden te delen.

Het menu is geschreven in een mooi papier en het is heel eenvoudig. Er zijn rundvlees, gevogelte, varkensvlees en vis hamburgers om uit te kiezen. De hamburgers komen ook met frietjes en een selectie van sauzen om uit te kiezen. Er zijn allerlei soorten nagerechten en een grote selectie van dranken.

Ik bestelde een hamburger van rundvlees. Het was een sappige hamburger met knapperig spek, kaas en met saus. Daar ben ik dol op. Het eten was een streling voor oog en tong. Elke hap was een puur plezier voor de smaakpapillen. De kwaliteit van het vlees van twenty Buns is beter dan het vlees, niet geweldig, van Mc donald. Er zijn de beste ingrediënten. We genoten van alles dat we bestelden

We kregen een vriendelijk en warm onthaal door de vrouw van het huis. De service was perfect met aandacht voor details. In ongeveer 8 minuten kwam de serveerster naar ons en we bestelden ons eten. De plaats was zo druk maar het eten wordt geserveerd snel.

We gaan heel zeker terug. Ik zou deze plek echt aanraden!

Source image : photo personnelle

Auteur: 
Sarah, Mons, 18, FR, 2016