Als ik iets met mijn vrienden wil gaan drinken op een bijzondere en leuke plaats, dan ga ik naar het Lounge Boat Café. Dit café is in een oude rijnaak, gevestigd op het kanaal dat de stad Aat doorkruist in Henegouwen.

Op deze plaats kunnen mensen tussen tientallen cocktails kiezen: klassieke cocktails, cocktails die doen dansen, cocktails van avonturiers, sensuele cocktails, ontspannende cocktails, cocktails van de weldoeners,… Daarom vinden we op de kaart enkele bijzondere namen van cocktails, zoals Salsa, Christophe Colomb, wilde liefde, yoga of zelfs Martin Luther King! Er zijn dus drankjes voor alle smaken! De glazen zijn zo groot als een vaas en de prijzen zijn echt redelijk! Perfect voor studenten!

Het kader is ook heel leuk! De rijnaak is in kleine kamers verdeeld, waar je  rustig met je vriendenkring kunt genieten. De sfeer is hartelijk en ontspannend, maar met hedendaagse muziek. De kamers zijn versierd met lijsten, flessen, kaarsen, en van allerlei motieven.

Source image : photo personnelle

Auteur : Florine, Ath, 20, FR, 2014

Âge : 20 ans