In juli ben ik naar TomorrowLand gegaan. Dit jaar waren er twee weekends om de tien jaar van het festival te vieren. Ik ben tijdens het eerste weekend geweest, en ik heb de beste vijf dagen van mijn leven beleefd.TomorrowLand is een heel bekend festival van electronische muziek. Het is nu wereldwijd bekend en zelfs mensen uit de Verenigde Staten, Japan en Australië reizen naar België om naar TomorrowLand te gaan. Het concept is zo belangrijk geworden dat het werd overgekocht om TomorrowWorld te creëren. TomorrowLand is dus het Belgische evenement en TomorrowWorld is hetzelfde maar in het buitenland.

TomorrowLand is niet alleen een festival om naar electronische muziek te luisteren, het is veel groter dan dat. Er worden vliegtuigen  gereserveerd voor dit speciale evenement, en er worden chefkoks in dienst genomen. Er is een camping, DreamVille, die 35 000 mensen kan verwelkomen, waar ik veel fun heb gehad met mijn vrienden maar ook met mensen die we niet kenden. TomorrowLanders zijn fantastisch omdat iedereen daarnaartoe gaat om fun te hebben, en niet om te vechten of om dingen te stelen.

Ik zal de vijf dagen die ik heb daar doorgebracht nooit vergeten. Het was heel erg leuk en hoewel het erg duur is, is het echt de moeite waard.
 

Source image : photo personnelle

Auteur : Noémie, Mont-saint-Guibert, 22, FR, 2014

Âge : 22 ans