Ik heb Carette ontdekt dankzij mijn vader, toen ik 5 was. Het is dé beste ijswinkel ooit in Waals-Brabant. Het is mijn favoriete plek om te ontspannen of gewoon om mezelf af en toe  pleziertje te gunnen.

Carette is een ijswinkel dicht bij mijn huis. Zij maken allerlei soorten ijsjes en sorbets. Sommige smaken zelfs heel exotisch, zoals cuberdon of amandel. Samen met mijn gezin of vrienden ga ik graag een ijsje eten in de zomer. Bij Carette hebben ze lekker ijs én je kan er in leuke leunstoelen zitten om rustig iets te drinken. Carette heeft zich nu uitgebreid en heeft ook een winkel in Waver geopend.

Zij hebben ook bestelwagens om rond te rijden en ijsjes thuis te kunnen bezorgen. In de zomer stopt Carette vaak voor onze deur en we kunnen dan  lekker een ijsje eten in ons tuintje. Het is ook een moment waarop we onze buren toevallig tegen het lijf lopen. Het is een soort “niet afgesproken afspraak”. Niet alleen maakt Carette ongelooflijk lekkere ijsjes maar er hangt ook een gezellige sfeer. Echt een aanrader!

Source image : photo personnelle

Auteur : Laurence, Ottignies, 23, FR, 2014

Âge : 23 ans