serie_tv

Ik kijk af en toe naar het tv programma 71, vooral om tijd te doden. Een kandidaat speelt tegen éénenzeventig mensen op een televisietoestel. Het wordt gepresenteerd door Jean-Michel Zecca met vragen over afwisselende thema’s. Deze kandidaat is uit het publiek van 71 mensen gekozen met één vraag. Hij wordt gekozen op basis van snelheid. Ik kijk graag naar deze show, omdat ik vind dat het gezellig en cultureel is. Dit stelt me ook in staat om mijn algemene cultuur te verrijken.

Het doel is de anderen te elimineren in 10 vragen, anders moeten de tegenstanders de prijzenpot delen. De kandidaat kiest de vragen waarop hij en de anderen moeten antwoorden. Een slecht antwoord verwijdert de persoon uit het publiek. Daarentegen, wanneer de hoofdkandidaat verkeerd is, krijgt een geëlimineerd persoon een nieuwe kans. Voor de eerste drie vragen krijgt de kandidaat 100 €, 200€ voor de volgende drie, 400€ voor de zeven, de achtste en de negende vraag en 500€ voor de laatste. Uiteindelijk, als de kandidaat op het einde iedereen weggespeeld heeft, dan kan hij een laatste vraag kiezen. Die vraag stelt hem in staat om zijn winst te verdubbelen als hij correct antwoordt of alles te verliezen bij een fout antwoord.

Het is een grappige show om met de familie naar te kijken en heeft veel speciale shows zoals de Halloween Special en de kerstspecial.

Source image : Icon made by flaticon; auteur : catkuro; titre : « cinema »

Icons made by <a href= »https://www.flaticon.com/authors/catkuro » title= »catkuro »>catkuro</a> from <a href= »https://www.flaticon.com/ » title= »Flaticon »>

Auteur : Ahmed, Jurbise, 21, FR, 2015