Koh-Lanta op vrijdagavond: mijn wekelijks momentje met mijn gezin. Zelfs degenen die de meest aarzelend waren zijn verslaafd geworden.

Ik kom uit een gezin van vier tieners of zou ik zeggen bijna volwassenen. Aangezien we alle vieren tijdens de week op ons kot zijn, hebben we een momentje gevonden om samen te zijn : de vrijdagavond. Het is nu zo dat we met ons zessen elke vrijdag om 20:50 naar Koh Lanta thuis kijken. Ik wil dit Tv-programma echter zeker niet missen omdat wij telkens een ijsje krijgen bij de eerste reclamespots.

Koh-Lanta is een reality show die uitgezonden wordt op TF1. Het principe is dat twintig kandidaten op een onbewoond eiland gedurende 40 dagen moeten overleven. Ze moeten zelf hun voedsel vinden. Ze krijgen alleen een beetje rijst in het begin van het avontuur. Ze worden verdeeld in twee teams en moeten een schuilplaats bouwen om zich te beschermen tegen externe omstandigheden (weer, insecten, enz.) en om het vuur dat ze hebben gewonnen of gemaakt te houden. Ik kijk niet naar andere reality shows maar deze is echt tof. Het is een combinatie van beproevingen en strategieën, ik ben het nooit beu! Bovendien, elk jaar ontdekken we een paradijselijk eiland met zijn adembenemende flora en fauna. Het is een show die niet mag worden gemist!

Source image : https://pxhere.com/fr/photo/699791

           

Auteur : Hélène, 20, Dworp, FR, 2014

Âge : 20 ans