soiree_plage_bis

Ik ga naar dit festival sinds ik 15 jaar ben. Het is dicht bij huis en het is gemakkelijk om er met vrienden naartoe te gaan. Ik denk dat dit festival erg leuk is en dat het speciaal is omdat er zand op de grond is want het is een artificieel strand. Het is een klein festival dat nog niet heel bekend is in de wereld. Ik ga er elk jaar naartoe met mijn vrienden.

Elk jaar zijn er bekende zangers of DJ’s die een gezellige sfeer scheppen. Elk jaar ga ik naar « la soirée plage ». Dat is een klein festival in Frasnes-lez-couvin, een klein dorp niet te ver van Charleroi en « Les lacs de l’eau d’heure ».

Het is het laatste weekend van juni. De jeugd van Frasnes organiseert « la soirée plage » sinds 2007. Ze hebben veel geld verdiend en ze hebben grotere avondjes georganiseerd. Helemaal in het begin was het een klein evenement, maar zijn er meer en meer mensen die ernaartoe willen gaan en op die manier is het festival “la soirée plage” ontstaan.

 

 

Source image : https://snappygoat.com/free-public-domain-images-cocktail_beach_sunset_summer/_PCo6leo764JMRbKat3vzDOpvYu_YeFSYy2H5umvB1Q.html#,0,0.15ab8dc5f20f5c4bf2ce17afaf52a9804d1e8e57

 

 

Auteur : Mélanie, Daussois, 19, FR, 2015

Âge : 19 ans