melting_pot_cafe

Ik heb heel vaak naar deze Franstalige reeks gekeken. Een echt Belgisch programma met veel humor
en gevoelens…

Melting Pot Café is een Belgische reeks die door de RTBF werd geproduceerd. Er zijn drie verschillende seizoenen. Melting Pot Café is een café in Brussel, in de Marollen. Mevrouw Astrid is de eigenares van dit café maar ze heeft toch wel veel problemen met geld, liefde, familie, enz… Elk Karakter spreekt met een Belgisch accent. 

Ik keek naar deze televisieserie met mijn ouders toen ik jonger was. Het is een familiaal programma, voor iedereen dus ! En het was speciaal voor ons want Franstalige reeksen zijn zeldzaam in België. Dus als jullie een beetje tijd hebben, moeten jullie absoluut naar Melting Pot Cafe kijken ! En jullie kunnen ook in de Marollen gaan wandelen. Misschien zullen jullie het echte café nog vinden…

Source image : https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/f/f5/MeltingPotCafe1.jpg

Auteur : Anthony, Ellezelles, 22, FR, 2014