Ik heb gekozen over Walibi te praten. Waarom ? Want het is een super groot en heel leuk pretpark. Er zijn attracties voor de kinderen maar ook met meer sensaties voor jongeren en volwassenen! Ik heb daar heel leuke momenten gehad ! Met vrienden, familie of  met je liefde, het zijn heel toffe, grappige of stressvolle ogenblikjes. Als je kriebels wilt voelen, moet je al deze attracties testen! Wie in Waals Brabant komt moet een dag in Walibi doorbrengen.

Een heel bekende attractie is de Dalton Terror: je bent in een toren van 77 meter (met een mooi uitzicht op Waver); je wacht gedurende enkele (lange) seconden en daarna heb je een vrije val van 110km/uur!

Een nieuwe attractie is psyché underground! Het katapulteert je in 3 seconden in een snelheid van 85 km/u en alles is in het donker.

En er is natuurlijk de vampire, mijn lievelingsattractie. We hebben de benen in de lucht. Er zijn loopings en men gaat van achter dus we zien die niet aankomen! Het is heel leuk en stressvol !
 
Bovendien zijn er periodes met thema’s, bij voorbeeld gedurende Halloween of Kerstmis. Ik raad je aan om daarnaartoe te gaan! Het is echt een leuk pretpark!

                 

Source image : File URL : https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/af/Walibi_Belgium_-_Vampire_%2803%29.JPG

Attribution : Jérémy-Günther-Heinz Jähnick / Walibi Belgium – Vampire (03) / Wikimedia Commons

Auteur : Charline, Céroux, FR, 2014