noubliez_pas_les_paroles

Zingen jullie in jullie badkamer? Ik doe het elke avond voor mijn TV met Nagui !

Ik kan niet super goed zingen maar dat houdt me niet tegen. Voor mijn TV, met mijn ouders, kijken we samen naar “N’oubliez pas les paroles”.

Dit jaar ben ik niet meer op kot, maar dat maakt me niet treurig want als ik ’s avonds thuis kom kunnen we om 19u, mijn ouders en ik, naar “N’oubliez pas les Paroles” kijken. We missen dat Tv-programma nooit want het is een gelegenheid (zelfs als het elke dag is) om liedjes te zingen en goed te lachen.

“N’oubliez pas les paroles” is een Tv-programma dat uitgezonden wordt op France 2. Het principe is dat kandidaten liedjes moeten zingen en op een bepaald moment stopt het orkest muziek te spelen en dan moet de kandidaat de tekst (een paar woorden) van het liedje terugvinden. De kandidaat speelt tegen een “maestro”, iemand die al meerdere keren heeft gewonnen. Alhoewel het “altijd” hetzelfde is, ben ik het nooit beu. De presentator, Nagui, zorgt ervoor dat er altijd humor is en de muziekgroep speelt live muziek wat indrukwekkend is voor zo’n programma. Een echte aanrader dus!

Source vignette : https://pxhere.com/fr/photo/1084139 (CC0 Domaine public)

Source image : https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/0a/Nagui_Cannes_2019.jpg

Attribution : Joan Hernandez Mir, CC BY 2.0 <https://creativecommons.org/licenses/by/2.0>, via Wikimedia Commons

 

 

 

Auteur : Michèle, Nivelles, 23, FR/NL, 2015