la_recre_des_decibels_1

Ik ga een beetje reclame maken voor een heel leuk concert dat in mijn stadje plaatsvindt. Al enkele jaren wordt er in de maand maart volop gefeest. Dit leuk evenement wordt in Frasnes-lez-Gosselies door een groepje sympatieke mensen georganiseerd. Het geld dient om de school van het stadje te sponseren. Zo kunnen de kinderen beter materiaal hebben op school en ze kunnen de kinderen met financiele moeilijkheden helpen.

Ik maak al meerdere jaren deel van de vrijwilligers die werken tijdens het concert. Ik vind het echt een geweldig evenement met een aangename sfeer. Iedereen heeft veel lol en er komen meer en meer mensen op af. Bovendien staat er ook altijd een frietkot, een busje waarin je Italiaanse gerechten kan eten en soms ook een kraampje met Aziatische gerechten erin. Er is natuurlijk ook een grote bar met allerlei soorten bieren maar ook frisdranken voor degene die sober wilt blijven.

Dit evenement is dus de ideale manier voor pop- en rockliefhebbers om een leuke zaterdagavond en -nacht te beleven. Neem gerust al je vrienden mee want hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Ik verwacht je alvast op 18 maart, je kan ook een kijkje nemen op de site: https://recredesdecibels.wordpress.com/ of op de facebookpagina. 

Auteur : Yentl, 18, Frasnes-Lez-Gosselies, FR-NL, 2016

Âge : 18 ans