Ik heb gekozen om Sara de Paduwa voor te stellen. Voor mij is ze een echt goede persoon die het verdient om bekend te worden.

Sara de Paduwa is een Belgische vrouw van 36 jaar. Ze is getrouwd en heeft twee kinderen.

Ze werkt als tv- en radiopresentatrice van de RTBF. Eerder las ze de verkeersinformatie op Classic21 en La première. Daarna is ze naar Vivacité verhuisd om het Ochtend Nieuws te presenteren.

Vanaf 2013 neemt ze aan Viva for life (de tegenwaarde van Music For life in Vlanderen) deel met twee van haar collega’s. Ze zijn dus in een kubus tijdens drie dagen en drie nachten opgesloten. Het doel van de actie is geld voor arme kinderen in te zamelen en elk jaar wordt het een groter succes ! 

Van 2014 tot 2015 heeft ze met Raphaël Scaini “Le 5 à 7” geleid. Sinds 2015 is ze de presentatrice van haar eigen utizending: Le 6-8 vindt plaats van zes tot acht uur op de tv. Ze heeft ook aan andere uitzendingen deelgenomen.

Ik vind dat ze een echt voorbeeld is. Ze heeft inderdaad een belangrijke loopbaan die  maar  blijft sitjgen en een hele goede persoonlijkheid: ze is aardig, altijd blij, en meelevend en dat vind ik ontroerend…

Source image : photo personnelle

Auteur : Eloïse, FR, 2016