Het festival van Ronquières

België is bekend in de wereld voor verschillende leuke dingen  zoals  frieten, bier, voetbalspelers maar ook voor zijn muziekfestivals, zoals Tommorowland, Werchter, Pukkelpop en het festival van Dour. Dus wil ik graag over een festival vertellen waar ik graag naartoe ga : het festival  van Ronquieres.

Gezien het feit dat ik een jonge Waal ben, wil ik graag over dit festival in Wallonïe schrijven. Wat het festival van Ronquieres betreft, vindt het plaats op het beroemde hellend vlak in Ronquieres, een prachtige locatie in een sympathiek, groen en ecologisch landschap.

Ik vind de bereikbaarheid van dit festival is een groot voordeel: de trein stopt  naast  festival waar  de mensen met de auto  op het festivalterrein komen  parkeren. Voor de mensen die hun tent vergeten zijn, matras of andere dingen, is er een plaats op het festival met een kleine supermarkt om verschillende dingen; zoals groenten en vruchten, drinken… te kopen.

Wat de line up van het festival van Ronquieres betreft, denk ik dat het heel interessant is! Het festival  verwelkomt verschillende muziek groepen, zoals DEUS, James blunt, Julien doré ... Je zou zonder twijfels het festival in Wallonië eens moeten bezoeken.

Source image : https://www.unicef.be/wp-content/uploads/2015/01/ronquieres-festival-201...

Auteur: 
Matthias, Zinnik, 20, FR, 2015