Walibi

Ik heb over Walibi gekozen te praten. Waarom ? Want het is een super groot en heel leuke pretpark. Er zijn attracties voor de kinderen maar ook met meer sensaties voor jongeren en volwassenen! Ik heb daar heel leuke momenten gehad ! Met vrienden, familie of  met je liefde, het zijn heel toffe, grappige of stressvolle ogenblikjes. Als je rillingen wilt voelen moet je alles deze attracties proeven ! Wie in Waals Branbant komt een dag in Walibi moet blijven.

Een heel bekend attractie is de Dalton Terror: je bent in een toren van 77 meters (met een mooie uitzicht van Waver) je wacht gedurende enkele (lange) seconden en daarna heb je een vrije val van 110km/uur!

Een nieuwe attractie is psyché underground! Het katapulteert je in 3 secondent in een snelheid van 85 km/u en alles is in de dark.

En er is natuurlijk de vampire, my liefste attractie. We hebben de legs in de lucht. Er zijn loopings en men gaat van achter dus we zien hen niet aankomen! Het is heel leuk en stressvol !
 
Bovendien zijn er periodes met thema's, bij voorbeeld gedurende Halloween of Kerstmis. Ik raad je aan om daar te gaan! Het is echt een leuke pretpark!

                 

Source image : File URL : https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/af/Walibi_Belgium_-_Vam...

Attribution : Jérémy-Günther-Heinz Jähnick / Walibi Belgium - Vampire (03) / Wikimedia Commons

Auteur: 
Charline, Céroux, FR, 2014