Wie kent Carette nog niet ?

Ik heb Carette leren ontdekken dankzij mijn vader toen ik 5 was. Het is THE beste ijswinkel ever in Waals Brabant. Het is mijn favoriete plek om te ontspannen of gewoon om mezelf af en toe  plezier te doen.

Carette is een ijswinkel dicht bij mijn thuis. Zij maken allerlei soorten ijsjes en sorbets. Sommige smaken zelfs heel exotisch, zoals cuberdon of amandel. Samen met mijn gezin of zelfs met vrienden gaan we graag een ijsje eten in de zomerdagen. Bovendien hebben ze ook leunstoelen om rustig iets te kunnen drinken. Carette heeft zich nu uitgebreid en heeft ook een winkel in Waver geopend.

Zij hebben ook bestelwagens om rond te rijden en ijsjes thuis te kunnen bezorgen. Vaak in de zomer stopt Carette voor onze deur en we kunnen dan  lekker een ijsje eten in ons tuintje. Het is ook een moment wanneer we toevallig onze buren tegen het lijf lopen. Het is een soort “niet afgesproken afspraak”. Niet alleen maakt Carette ongelooflijk lekkere ijsjes maar het creëert ook een gezellige sfeer. Echt een aanrader!

Source image : photo personnelle

Auteur: 
Laurence, Ottignies, 23, FR, 2014